Продукція компанії Optima

"NINGBO OWATS BEST LIGHTNING ELECTRIC CO" LTD, Китай, Китай

"Оптіма-Лайт" - компанія, яка вже як 10 років є одним з найбільших операторів світлотехніки на території України. За ці роки роботи "Оптіма-Лайт" здобула репутацію надійного постачальника якісного товару за найдоступнішими цінами.

Енергоефективність, якість, великий асортимент, надійність у використанні та повна відповідність зазначеним характеристикам - усі ці якості втілені в товарах компанії "Оптіма-Лайт< /span>"

Товарний ряд компанії включає великий вибір промислового світлообладнання, який використовується як для зовнішнього так і для внутрішнього освітлення. Основне питання, якому ТОВ "Оптіма-Лайт" приділяє увагу - це питання вуличного освітлення. Зараз компанія займається власним виробництвом консольних вуличних світильників. Ці світильники масово використовуються для освітлення торгових та виставкових майданчиків, адміністративних чи офісних приміщень і, звичайно ж, у різноманітних складських та промислових приміщеннях. Але також вони не забувають і про інші галузі освітлення. Такі, як, наприклад, натрієві лампи. Деякі з цих ламп і деякі деталі ви сьогодні можете купити на нашому сайті. Для цього вам потрібно заглянути сюди

Не можна не наголосити на тому, що вся продукція проходить ретельний багаторівневий контроль якості. До такого контролю входить сертифікація та тестування в самій Україні. Уся лінія продуктів має повний пакет документації: сертифікати, паспорти, документація результатів тестування.

Представляючи свій товарний ряд ТМ OPTIMA, компанія « Оптима-Лайт» з кожним днем ​​розвивається все більше і більше і рада співпраці з новими партнерами. Такі властивості як співвідношення ціна-якість, оперативна доставка та стабільна наявність товару на складі, допоможуть вам розвивати ваш бізнес, при цьому розумно використовувати доступні вам кошти.

"Оптіма-лайт" - якісне світло за OPTIMA льній ціні!

Дивитись все...
дилявер (04/12/2013 19:29)
дмитрий!вы можете перезвонить мне?
гость (27/03/2013 21:28)
в Запорожье делают,и цена в два раза дешевле чем на єтом сайте
Дмитрий (27/11/2012 20:35)
Спасибо, указали. Но, кстати, Китай в последнее время сильно улучшил качество производства. И это касается не только данной компании или осветительных приборов.
кук (27/11/2012 07:43)
Одно но, продукция Оптима Лайт- мэйд ин Китай