Пара слів про добрива HESI

Компанія HESI - представник світу добрив родом із Нідерландів. Вона була створена ні багато, ні мало як 15 років тому. У кожній пляшечці поєднується пристрасть та професіоналізм. HESI - ім'я чарівного еліксиру для рослин, яке довело, що в найкоротші терміни воно оптимально підходить будь-яким рослинам та задовольняє потреби любителів вирощування. В даний час HESI перетворилася на яскраво процвітаючу компанію і з кожним днем ​​розширюється все більше і більше.

З самого початку зародження компанії HESI висока якість була основною властивістю добрив та різних добавок. Корисні добавки, такі як амінокислоти, ферменти та рослинних цукру перетворюють кожен продукт на "джерело здоров'я" для ваших рослин. Добрива HESI працюють інтерактивно, автоматично коригуючи рівень pH у ґрунті. Використання комплексу матеріалів це оптимальний і гарний доступ вашої рослини до всіх поживних речовин. Коротко: максимальний результат за допомогою простого використання.

Попит на всю лінійку HESI, добрива та спеціальні добавки був приголомшливим із самого початку. Завдяки інтенсивним дослідженням секретів метаболізму рослин HESI досягла успіху в розробці оптимального балансу суміші вітамінів для кожної вази життєвого циклу рослини. Таким чином, зростання та цвітіння вашої рослини будуть активізовані максимально, а догляд за садом стане для вас просто задоволенням. Вся продукція HESI виготовляється, перевіряється та відправляється за допомогою новітніх технологій на фабриці HESI. Кожна дрібниця ретельно перевіряється на можливі недоліки. Ви легко зможете дізнатися колірну гаму пляшок або коробок, що не дасть споживачеві придбати не той товар якого він потребує. Отже, сплутати продукт HESI з іншим просто неможливо!

Ознайомитись з лінійкою добрив від HESI,  представлених у нашому магазині

Дивитись все...
Денис Иваньков (04/08/2013 01:23)
Отличный сайт!!!